Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Napsugár Életház
Cím: 2084 Pilisszentiván, Sport u. 2.Email: milankovics.monika@napsugarelethaz.hu
Telefon: 0630-476-8645

Bevezető

A Napsugár Életház Munkahelyi vagy magánéleti gondok? Krónikus egészségügyi problémák? Túlsúly? Vagy csak keresed a helyed a világban? Változtatni szeretnél, de bizonytalan vagy, hogyan fogj hozzá? Légy Te magad a változás!

Bemutatkozás

A Napsugár Életház helyet, segítő társakat, gyógyító környezetet és minden esetben jó társaságot biztosít számodra a nyugodt elvonuláshoz. Itt megismerheted önmagadat televízió, mobiltelefon, internet, munkatársak és családtagjaid nélkül! A nálunk eltöltött idő a pihenés és kikapcsolódás mellett kiváló alkalom az életmódváltásra is. Ha tovább ápolod a böjt során megtisztult testet, lelket és szellemet a kúra után is, ha nap mint nap alkalmazod a tréningek során tanultakat, olyan életre szóló ajándékot adsz magadnak, aminek ereje megsokszorozva tér majd vissza hozzád. Veled vagyunk a változásban és az újrakezdésben, kényeztetünk, hogy kipihenhesd magad, és megújulva térhess vissza a hétköznapokba. Budapesttől 18 km-re Pilisszentivánon, egy 11 fő befogadására alkalmas, méltó környezetben várunk, ahol a szobák mindegyikéhez saját fürdőszoba tartozik. A hangulatos nappaliban, a társalgóban és a virágokkal teli kertben lehetőség nyílik olvasásra, pihenésre, kreatív alkotásra. A házban szauna és infraszauna segíti a méregtelenítést, amelyek díjmentesen használhatók. Válassz programjaink közül, szánj magadra néhány élményekkel teli napot!

Keresőszavak

túlsúly, egészségügy,


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0